
به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل:بهروز خلیلی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل، در جلسه قرارگاه اقتصادی استان گفت: با هدف ارتقای بهرهوری و شفافسازی فرآیندهای مرتبط با آرد و نان، لازم است بسته جامع مدیریت آرد و نان از سوی دستگاههای متولی تدوین و اجرا شود.
وی با بیان اینکه بهبود کیفیت نان از اولویتهای مهم است، افزود: برای تحقق این هدف باید دورههای آموزشی تخصصی برای نانوایان با حضور اساتید مجرب از مرکز کشور برگزار شود.
خلیلی دوگانهسوز کردن و چندمنظورهسازی نانواییها را از دیگر محورهای مهم در حوزه نان دانست و گفت: این اقدامات نقش مهمی در پایداری تولید، بهویژه در زمان بحرانها، ایفا خواهد کرد.
معاون استاندار اردبیل همچنین به اجرای طرح پخت نان کامل اشاره کرد و افزود: بر اساس دستورالعمل ابلاغی از مرکز، ۵ درصد از نانواییهای استان باید وارد فرآیند پخت نان کامل شوند که اجرای دقیق آن بر عهده دانشگاه علوم پزشکی خواهد بود.
وی با تاکید بر برگزاری مستمر جلسات قرارگاه اقتصادی در شهرستانها از سوی فرمانداران، تصریح کرد: فرمانداران باید بهصورت مستمر جلسات بررسی وضعیت کالاهای اساسی، نظارت بر آرد و نان و کنترل قیمتها را برگزار و گزارش عملکرد ارائه کنند.
خلیلی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بر اساس تأکید دولت، دستگاههای جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت باید تا پایان سال جاری برنامه تأمین و موجودی ۱۰ تا ۱۲ قلم کالای اساسی را نهایی کنند. همچنین برنامه تأمین، توزیع و ذخیرهسازی ۵۰ قلم کالای اساسی برای سال آینده نیز باید تهیه و ارائه شود.
معاون استاندار اردبیل در پایان با اشاره به ضرورت نظارت دقیق بر عرضه و قیمتگذاری گوشت سفید و قرمز افزود: دولت برای تأمین نهادهها، مجوز واردات از طریق روشهای مختلف از جمله تهاتر، ارز حاصل از صادرات و ارز تالار را صادر کرده و متقاضیان میتوانند برای دریافت مجوزهای لازم اقدام کنند.
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |

