به گزارش پارسینه و به نقل از realfood، باور نمیکنید این کیک شکلاتی خوشمزه و نرم تنها سه ماده دارد، و مهمانانتان هم همینطور!تخممرغ، کره و شکلات با هم ترکیب میشوند تا دسری غنی و چشمگیر بسازند که تهیهاش بسیار آسان است.

۱. زدن تخممرغها
فر را با دمای گاز ۳ (۱۶۰ درجه سانتیگراد، فن ۱۴۰ درجه) گرم کنید. قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را چرب و کاغذ روغنی بیندازید. ۸ عدد تخممرغ بزرگ را در یک کاسه بزرگ بزنید تا حجمشان دو برابر شود (حدود ۱۰ دقیقه طول میکشد).
۲. ذوب کردن شکلات
۲۲۵ گرم کره بدون نمک و ۴۵۰ گرم شکلات تلخ خردشده را در قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید. کمی خنک کنید و سپس بهآرامی با تخممرغها مخلوط کنید.

۳. پختن
مخلوط را داخل قالب آماده بریزید و بیرون قالب را با فویل بپیچید. قالب را در یک سینی بزرگ فر قرار دهید که یکسوم آن با آب جوش پر شده است. حدود ۱ ساعت بپزید یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو میکنید تمیز بیرون بیاید.

۴. خنک کردن و سرو
بگذارید کیک کاملاً خنک شود، سپس از قالب خارج کنید. در صورت تمایل با کمی پودر قند و چند دانه تمشک تازه سرو کنید.
مواد لازم:
– ۸ عدد تخممرغ بزرگ
– ۲۲۵ گرم کره بدون نمک
– ۴۵۰ گرم شکلات تلخ
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |

