» اخبار ویژه » چرا مارچلو ماست و خیاری در تهران به شهرت رسید؟
اخبار ویژه

چرا مارچلو ماست و خیاری در تهران به شهرت رسید؟

1404-02-09 ۰19

به گزارش رونویس، البته نه به شکل رسمی و متداول آن، بلکه مالکان رستوران، از این اسم بهره برده بودند و نام مارچلو ماست و خیاری را روی رستوران گذاشته بودند! آن زمان‌ها مجلات طنز مانند مجله توفیق نیز شوخی‌های جالبی در این مورد داشته است. این رستوران روزگاری از سالن‌های درجه یک ایران محسوب می‌شد که بیش از هرچیز در میان جوانان آن دوره به ساندویچ‌های کبابی خود زبانزد بود تا جایی که در تابلو این غذاخوری، ساندویچ در صدر خوراک‌های این رستوران نوشته شده بود. ساندویچ جوجه آتیشی این غذاخوری هم پرطرفدارترینش بود.

منبع+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

×

راهنمای تنظیمات

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn