محمدمهدی کشتکار که ۲ بار برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در چرخه انتخابی ۲۰۲۵ تلاش کرد، با شکست مراد ممدوف عنواندار، همراه با ۲ عنواندار المپیک تیم ملی به نیمهنهایی قهرمانی جهان رسید.
به گزارش خبرگزاری آنا، با برگزاری مبارزههای یک چهارم نهایی کشتی فرنگی قهرمانی جهان، هر سه کشتیگیر ایران به نیمهنهایی ۳ وزن آخر صعود کردند که در بین آنها باتوجه به اینکه کشتکار جزو آخرین ملیپوشان انتخابشده برای جهانی بود و البته دو بار در چرخه انتخابی تیم ملی برای رسیدن به دوبنده تلاش کرد –بار اول ملیپوش شدن او لغو شد- بردش مقابل حریف عنواندار و باتجربه آذربایجانی بسیار ارزشمند بود.
اولین کشتیگیر ایران که در این مرحله روی تشک رفت، علیرضا مُهمدی در وزن ۸۷ کیلوگرم بود. او که واگنر آلمانی و الکساندروف بلغار را شکست داده بود، در یک چهارم نهایی به مصاف ژانیشوف قرقیزستانی رفت.
امتیاز اول این مسابقه را کشتیگیر قرقیز گرفت و در وقت دوم امتیاز کمکاری به مُهمدی رسید، اما باتوجه به قوانین جدید یک یک به نفع کشتیگیری است که امتیاز اول را به دست آورده، مُهمدی باید در خاک امتیاز میگرفت که ۱-۱ بازنده نشود که همین کار را کرد و نتیجه ۳-یک به سود او شد. امتیاز بعدی را هم مُهمدی گرفت و با نتیجه ۴-یک حریف قرقیز را شکست داد و به نیمهنهایی صعود کرد.
کشتیگیر ایذهای و شاگرد ملکمحمد بویری، سال ۲۰۲۳ مدال نقره وزن ۸۲ کیلوگرم جهان و سال ۲۰۲۴ هم مدال نقره وزن ۸۷ کیلوگرم المپیک را از آن خود کرده است.
دومین نماینده ایران در مرحله نیمهنهایی محمدمهدی کشتکار بود که در وزن ۶۳ کیلوگرم روی تشک آمد. کشتیگیر اهل داراب استان فارس که دور اول استراحت کرده بود، دور دوم ۲-یک هوآنگ چینی را برد و در مرحله یک چهارم نهایی مقابل مراد ممدوف آذربایجانی قرار گرفت که دور قبلی کرم کمال مدعی این وزن از ترکیه را ۵-۳ شکست داده بود.
کشتکار این کشتی را خیلی سریع و عالی و بدون نقص مقابل ممدوف ۸-صفر به سود خود تمام کرده و به نیمهنهایی صعود کرد.
سومین مبارزه یک چهارم نهایی برای ایران هم بین سعید اسماعیلی و حریفی از نروژ برگزار شد. او که دو برد ۹-صفر و ۸-صفر مقابل سباستین ناد صربستانی و شریبجانوف ازبکستانی به دست آورده بود، در مصاف با هاوارد جورگینسن در کمتر از دو دقیقه حریف رابا اجرای یک کول انداز و یک کنده فرنگی با امتیاز عالی ۸-صفر شکست داد و به نیمه نهایی صعود کرد.
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |

