سوسیس از جمله غذاهای پرطرفداری است که در دسته فستفودها جای میگیرد. این خوراکی در بین تمامی سنین پرطرفدار بوده و محبویت بسیاری دارد. در ادامه یک راهنمای جامع و قدم به قدم برای تهیه سوسیس خانگی را ارائه خواهیم داد، پس با ما همراه بمانید.
مواد اصلی برای تهیه سوسیس خانگی / مقدار
سینه و ران مرغ (ترکیبی)
۵۰۰ گرم
نشاسته ذرت
۴ قاشق غذاخوری
گلوتن
۱۲ گرم
شیر خشک
۴۰ گرم
تخم مرغ
۱/۲تخم مرغ
یخ
۱/۲لیوان
روغن مایع
۵۰ گرم
سیر
۴ حبه
فلفل قرمز و فلفل سیاه
از هر کدام یک قاشق چای خوری
پودر سیر
۲ قاشق غذاخوری
نمک
۱٫۵ قاشق چای خوری
پودر گوجه
۳ قاشق چای خوری
پودر هل و پودر دارچین
از هر کدام ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر سیر و پودر پیاز
از هر کدام ۲ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل و جوز هندی
از هر کدام یک قاشق چای خوری
پودر آویشن و پودر تخم گشنیز
از هر کدام ۲ قاشق چای خوری
روش تهیه سوسیس مرحله به مرحله
گام اول: آمادهسازی گوشت
برای شروع، سینه و ران مرغ را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید تا به حالت نیمه یخزده برسند. سپس آنها را از فریزر خارج کرده و برای ادامه مراحل آماده باشید.
گام دوم: آمادهکردن مواد اصلی
با استفاده از یک چاقوی تیز، گوشت را از استخوان جدا کنید. سپس آن را بههمراه حبههای سیر داخل غذاساز بگذارید و خوب مخلوط کنید تا یک حالت پورهای و چرخکرده داشته باشند.
گام سوم: افزودن موادی برای بافت
حالا نشاسته ذرت، گلوتن و شیر خشک به مواد غذایی اضافه و مجدد آنها را با غذاساز مخلوط کنید. اکنون روغن مایع و ادویههای مورد نظر شامل فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، پودر سیر و پودر پیاز را بههمراهی این ترکیبات اضافه کنید.
ادامه فرآیند ترکیب مواد
ادویههای بیشتر همچون پودر جوز هندی، پودر هل، پاپریکا و سایر مواد افزوده و آنها را بهخوبی میکس نمایید. تخم مرغی که زودتر آماده کردهاید را با یخ آسیاب کرده و به ترکیب حاصل شده اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید.
پر کردن در کاور
حال به کمک قیف، مایع آماده سوسیس را درون کاور سوسیس بریزید و آن را به صورت کاملا محکم ببندید تا از ورود هوا اجتناب شود. در صورت داشتن سوسیس ساز، کار راحتتر خواهد بود.
عملآوری بخارپزی
داخل یک قابلمه بزرگ، آب بریزید و وقتی جوش آمد، یک سبد فلزی کوچک در قابلمه قرار دهید. سوسیسها را روی آن گذاشته و به روش بخارپزی حدود ۴۵ دقیقه پخت دهید و سپس به مرحله بعدی بروید.
مرحله پایانی: شوک دادن و سرو
بعد از پخت، شما باید سوسیسهای پختهشده را برای چند دقیقه داخل ظرف آب و یخ بیاندازید تا شوک دمایی وارد شود و فرایند بهتری به نتیجه برسد. حالا آنها را خشک کرده و درون یخچال قرار دهید. سوسیسها میتوانند در یخچال برای ۵ روز و در فریزر برای ۱ ماه نگهداری شوند.
نوش جان و لذت ببرید!

