قدمت ۳۰ ساله کشت زعفران مرغوب در روستای علوی کاشان

به گزارش خبرنگار برنا در کاشان، مهدی رمضانی خاطر نشان کرد: روستای علوی با سطح زیرکشت حدود ۵۰ هکتار بزرگترین تولید کننده زعفران درمنطقه کاشان است.

وی زمان گل دهی محصول زعفران را از اواخر مهر تا اواخر آبان اعلام کرد و افزود: از ویژگی های شاخص محصول زعفران نیاز به آب کم است که در بهار و تابستان احتیاج به آب ندارد و می تواند جایگزین محصولات آب بر شود.

به گفته رمضانی عدم نیاز به ماشین آلات کشاورزی برای برداشت، عدم تقارن زمان برداشت با دیگر محصولات کشاورزی و به کارگیری بیشتر روستاییان را از ویژگی های محصول گران قیمت زعفران است.

وی از زعفران روستای علوی به عنوان مرغوب ترین محصول یاد کرد و گفت:علت مرغوبیت زعفران این روستا داشتن آب و هوای مناسب و نظارت مهندسان جهادکشاورزی است و به دلیل این موضوع دومین جشنواره زعفران روستای علوی اواسط آبان ماه برگزار خواهد شد. 

عضو شورای اسلامی روستای علوی کشت زعفران با توجه به نوع خاک و شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی در کشور برخوردار است و ضمن مطابقت با استانداردهای ملی و زمینه اشتغال پنج نفر برای هر هکتار زیر کشت را فراهم می‌کند.

گفتنی است پیاز زعفران پس از کشت تا هفت سال قابلیت گل دهی دارد و روش تکثیر آن ازطریق پیاز است و از هر هکتار زمین زعفران حدود ۶ کیلوگرم زعفران خشک برداشت می شود.

انتهای پیام 

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn