طرز تهیه علی نازیک، یکی از غذاهای خوشمزه ی ترکیه‌ ای



طرز تهیه علی نازیک، یکی از غذاهای خوشمزه ی ترکیه‌ ای

علی نازیک یکی از غذاهای خوشمزه‌ی ترکیه‌ای است که با تغییراتی کم در دستورپخت می‌توانید آن را هم به عنوان یک غذای سریع، رژیمی یا مجلسی آماده کنید.

به گزارش پارسینه ؛برای آماده کردن علی نازیک، گوشت چرخ کرده را با فلفل خرد شده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و ادویه مخلوط کنید. سیر ساطوری شده و در صورت نیاز آرد را هم اضافه کنید و کوفته‌ها را سرخ کنید.

بادمجان را ساطوری کرده و با سس بشاملی که آماده کردید مخلوط کنید و در یک ظرف بریزید. روی ترکیب بادمجان، سس و پنیر پیتزا، کوفته‌ها را بچینید و با جعفری خرد شده تزئین کنید.

مواد لازم برای علی نازیک ترکیه‌ای برای ۴ نفر

 















مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل کاپی قرمز و سبز هر کدام یک عدد
سیر ۱ حبه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان کافی
آرد گندم ۳ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۲ لیوان
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
پودر سیر ½ قاشق چای‌خوری
بادمجان ۶ عدد

مرحله اول: بادمجان‌ها را کبابی کنید
















مرحله دوم: کوفته‌ها را آماده کنید












مرحله سوم: کوفته‌ها را سرخ کنید
















مرحله چهارم: سس بشامل را آماده کنید
















مرحله پنجم: بادمجان را ساطوری کنید








مرحله ششم: علی نازیک را سرو کنید








نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه علی نازیک

























 


مطالب پیشنهادی از سراسر وب

[wp-rss-aggregator id="1"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn