پلوی مخلوط با قلقلی مرغ؛ طعمی متفاوت و لذیذ

 به گزارش پارسینه، با افزودن قلقلی‌های مرغ به این غذای اصیل ایرانی، طعمی متفاوت و لذیذ را تجربه خواهید کرد. این غذا، گزینه‌ای ایده‌آل برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی است.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه قلقلی

۵ عدد مغز ران مرغ

۱ عدد پیاز

۲ حبه سیر

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پاپریکا

زعفران دم‌کرده

مواد لازم برای تهیه سس

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

۱ قاشق غذاخوری رب انار

۱ قاشق غذاخوری آب

۱ قاشق غذاخوری روغن

نمک

سایر مواد لازم

زرشک

خلال پسته

خلال بادام

۱ قاشق غذاخوری شکر یا عسل

کره

طرز تهیه

تهیه قلقلی

گوشت مرغ، پیاز، سیر و ادویه‌ها را در غذاساز بریزید و خوب پوره کنید.

مخلوط را به قلقلی‌های کوچک تقسیم کرده و شکل دهید.

قلقلی‌ها را در روغن سرخ کنید.

در اواسط سرخ شدن، زعفران دم‌کرده را اضافه کنید تا رنگ و عطر دلپذیری بگیرند.

قلقلی‌ها را از تابه خارج کنید.

تهیه سس

در همان تابه، رب گوجه‌فرنگی را تفت دهید تا رنگ آن باز شود.

آب را اضافه کنید.

رب انار و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

قلقلی‌ها را به سس اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

تهیه زرشک

در تابه‌ای دیگر، کره را ذوب کنید.

زرشک را اضافه کرده و کمی شکر یا عسل به آن اضافه کنید.

با حرارت ملایم تفت دهید.

خلال پسته و بادام را اضافه کرده و پس از ۳۰ ثانیه از روی حرارت بردارید.

مخلوط زرشک را به سس و قلقلی‌ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

سرو

برنج زعفرانی را دم کنید.

مخلوط سس و قلقلی را هنگام سرو روی برنج بریزید.


منبع خبر

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn