» اخبار » لقمه‌های خوشمزه و سریع؛ طرز تهیه رپ‌های پر شده با مرغ
اخبار

لقمه‌های خوشمزه و سریع؛ طرز تهیه رپ‌های پر شده با مرغ

1404-01-04 ۰75

به گزارش پارسینه،  در اینجا مراحل تهیه این غذا را به صورت گام‌به‌گام توضیح می‌دهیم.

مواد لازم

۲ تکه سینه مرغ

۱ عدد پیاز

۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز

۱ عدد فلفل دلمه‌ای سبز

۲۰۰ میلی‌لیتر خامه

نصف قاشق چای‌خوری پودر کاری

۱ قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز

نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

نمک

یک مشت پنیر موتزارلا یا پنیر پیتزا رنده شده

۳ عدد نان لواش

پنیر پیتزا اضافی (برای روی رپ‌ها)

مواد لازم برای چسباندن نان

۲ قاشق غذاخوری آرد

۴-۵ قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

تهیه مواد داخل رپ

سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید.

پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را نیز به قطعات کوچک خرد کنید.

روغن را در یک تابه گرم کنید و مرغ‌ها را کمی تفت دهید.

پیاز را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

فلفل دلمه‌ای‌ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

نمک و ادویه‌ها را اضافه کنید.

خامه را اضافه کنید و روی حرارت متوسط کمی بپزید.

در آخر، کمی پنیر اضافه کنید، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

پیچیدن رپ‌ها

برای تهیه چسب، آرد را با کمی آب مخلوط کنید.

نان‌های لواش را از وسط نصف کنید.

ابتدا کمی پنیر و سپس ۱-۲ قاشق غذاخوری از مواد مرغ را در وسط نان‌ها قرار دهید.

نان‌ها را به شکل مثلث بپیچید و لبه‌های آن‌ها را با آب و آرد ( مواد چسباندن قبلا ذکر شده) ببندید.

رپ‌ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، قرار دهید و روی آن‌ها پنیر بپاشید.

پخت

رپ‌ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد (حرارت از بالا و پایین) به مدت حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

نوش جان.

این دستور پخت برای همه کسانی که به دنبال یک وعده غذایی سریع و خوشمزه هستند، انتخابی عالی است. چه در خانه، چه در پیک‌نیک و چه در محل کار، این رپ‌های پر شده با مرغ همیشه مورد علاقه شما خواهند بود.


منبع خبر

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

×

راهنمای تنظیمات

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn