مواد لازم برای تهیه کاکا کدو خانگی
پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه
آرد گندم ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
شیر ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱/۲ پیمانه
گردو و کشمش ۱/۲ پیمانه
روغن به میزان لازم
زعفران دم شده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان کدوحلوایی یا کاکا کدو
مرحله اول: آماده سازی کدو حلوایی
ابتدا کدو را شسته از وسط به دو نیم میکنیم. دانه و ریشههای آن را خالی کرده و داخل قابلمهای چیده و به اندازه نصف استکان آب داخل قابلمه ریخته درب آن را میبندیم و اجازه میدهیم تا کدو کاملا پخته و آب آن نیز تمام شود. حالا که کدو پخته و نرم شده است پوست آن را جدا کرده و به کمک گوشتکوب برقی یا دستی پوره میکنیم.
مرحله دوم: آمادهسازی خمیر کاکا کدو
داخل ظرف مناسبی تخممرغ و شیر را کمی مخلوط میکنیم تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود سپس کدو پوره شده و شکر را افزوده و کاملا مخلوط میکنیم. در این مرحله بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و روی مواد الک میکنیم و مواد خیس و خشک را کاملا مخلوط کرده تا بافت خمیری لطیفی بدست آید. سپس پودر دارچین، زعفران، مغز گردو و کشمش را به مواد می افزاییم و مخلوط کرده، حالا خمیر کاکا ما آماده شده است.
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |

