نستله ایران از شیرخشک درمانی نان آلترا (NAN Althéra) رونمایی کرد
شرکت نستله ایران در جریان برگزاری سومین دوره رویداد آموزشی علمی NEST، از شیرخشک درمانی نان آلترا (NAN Althéra) به طور رسمی در بازار ایران رونمایی کرد.
این محصول بهطور ویژه برای نوزادانی طراحی شده است که به پروتئین شیر گاو حساسیت دارند؛ به همین دلیل در فرمولاسیون آن، پروتئینها بهصورت کامل و کنترلشده تجزیه شدهاند تا احتمال بروز واکنشهای آلرژیک در نوزادان به حداقل برسد. مطالعات بالینی نشان دادهاند که استفاده از این فرمول به بهبود علائم آلرژیک در مدت چهار هفته منجر میشود و به رشد و تکامل طبیعی کودک یاری میرساند.

دکتر مهدی کاظمی، مدیر واحد تغذیه نوزادان شرکت نستله ایران در مورد رونمایی و عرضه شیرخشک درمانی نان آلترا گفت: «خوشحالیم که با معرفی این محصول جدید توانستیم گامی مهم در جهت تکمیل سبد محصولات شیرخشک NANدر ایران برداریم. شیرخشک نان آلترا (NAN Althéra) نتیجه دههها تحقیق و نوآوری در واحدهای علمی نستله است و عرضه آن در بازار ایران بار دیگر تعهد عمیق ما به ارتقای سلامت و بهبود کیفیت تغذیه نوزادان ایرانی را خاطرنشان میکند. فرمولاسیون پیشرفته این شیرخشک، به پزشکان این اطمینان را میدهد که از یک راهکار تغذیهای مبتنی بر جدیدترین استانداردهای علمی جهان بهرهمند هستند».
دکتر پردیس امیرعبداللهیان، مدیر بخش پزشکی نستله در مورد ویژگیهای منحصربهفرد شیرخشک نان آلترا (NAN Althéra) گفت: «فرمولاسیون این محصول بهگونهای طراحی شده که علاوه بر کاهش واکنشهای آلرژیک، از رشد سالم و عملکرد مطلوب سیستم ایمنی نوزادان نیز پشتیبانی میکند. این محصول بر اساس دادههای علمی معتبر و مطابق با توصیههای نهادهای بینالمللی مانند سازمان جهانی بهداشت (WHO) و انجمن اروپایی گوارش، کبد و تغذیه کودکان (ESPGHAN) تولید شده است. مطالعات بالینی نشان دادهاند که بیش از ۹۸ درصد نوزادان مبتلا به CMPA پس از مصرف این شیرخشک هیچ واکنش آلرژیکی را تجربه نکردهاند.»
گردهمایی پزشکان و متخصصان حوزه سلامت نوزاد
شیرخشک نان آلترا (NAN Althéra) در جریان سومین دوره نشست آموزشی علمی NEST (Nestlé Educational & Scientific Talk) رونمایی شد. این رویداد بزرگ پزشکی که هر ساله به میزبانی شرکت نستله ایران و با حضور متخصصان برجسته حوزه سلامت کودک برگزار میشود، در سومین دوره خود میزبان پنلهای تخصصی با محوریت آلرژی، گوارش و تغذیه نوزادان است.
دکتر ایوان واندنپلاس، متخصص تغذیه و گوارش کودکان از بلژیک، در پنل خود با عنوان «تمایز بین آلرژی به پروتئین شیر گاو و اختلالات عملکردی دستگاه گوارش نوزادان» بر اهمیت تشخیص دقیق و سریع CMPA تاکید کرد و افزود: « یکی از بزرگترین چالشهای ما در کلینیک، تمایز صحیح بین آلرژیهای واقعی و اختلالات شایع اما عملکردی است. این تمایز، نه تنها از تجویزهای غیرضروری جلوگیری میکند، بلکه تضمین میکند نوزادانی که واقعا به مدیریت آلرژی نیاز دارند، در سریعترین زمان به راهکار تغذیهای مناسب دسترسی پیدا میکنند. حضور در رویداد Nest، فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربه و همافزایی دانش میان متخصصان بینالمللی و جامعه پزشکی ایران فراهم کرده است.»
در ادامه این رویداد نیز دکتر پردیس امیرعبداللهیان، مدیر بخش پزشکی نستله در پنل تخصصی خود با عنوان « CoMiSS: ابزاری کاربردی برای افزایش آگاهی» اظهار داشت: « ابزارهایی مانند CoMiSS، بهعنوان سیستم امتیازدهی علائم مرتبط با حساسیت به پروتئین شیر گاو، نقش مهمی در کمک به پزشکان برای تشخیص و پایش علائم CMPA دارند. هدف ما از مشارکت در این بحثها، ارتقای دانش علمی و بهکارگیری رویکردهای نوین در مدیریت آلرژیهای غذایی است تا بتوانیم استانداردهای مراقبتهای بالینی در کشور را به سطح بالاتری برسانیم.»
سومین دوره نشست آموزشی علمی NEST در روز دوم و پایانی خود در روز جمعه نهم آبان، با برگزاری پنلهای تخصصی در مورد تغذیه و بیماریهای شایع نوزادان پیگیری میشود.
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |
