به گزارش رونویس، مربای هویج و گردو یکی از خوشمزهترین و در عین حال سادهترین انواع مرباست که با ترکیب گردو میتوانید یک صبحانه یا دسر مقوی و خوشرنگ تهیه کنید. این مربا با رنگ جذاب خود و طعم عالی، میتواند انتخابی بینظیر برای سفره صبحانه باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا روش تهیه این مربای لذیذ را گام به گام یاد بگیریم.
مواد لازم برای مربای هویج و گردو
مواد لازم
مقدار
هویج
۵۰۰ گرم
شکر
۵۰۰ گرم
پودر گل سرخ
۱ قاشق غذاخوری
پودر هل
۱/۲ قاشق چایخوری
زعفران
۱ قاشق غذاخوری
آب
۲ پیمانه
گردو
۱/۲ پیمانه
روش تهیه مربای هویج و گردو
مرحله اول: آمادهسازی مواد
ابتدا هویج را شسته و پوست بگیرید. سپس آن را با رنده ریز رنده کنید یا در صورت تمایل، به صورت نگینی یا به شکل حلقههای نازک خرد کنید. اگر دوست دارید بافت هویج در مربا درشتتر باشد، از رنده درشت استفاده کنید. گردوها را نیز پوست گرفته و به قطعات ریز خرد کنید. زعفران را همراه مقدار کمی قند بسایید و اجازه دهید به روش دم کردن با یخ، رنگ و عطر خود را آزاد کند.
مرحله دوم: تهیه شربت
آب و شکر را در یک قابلمه لعابی یا مسی بریزید و روی شعله حرارت قرار دهید. زمانی که آب و شکر به جوش آمده و کاملاً حل شدند، هویج رنده شده را اضافه کنید. مداوم کف روی مربا را بگیرید تا در نهایت رنگ و شفافیت مناسبی داشته باشید. این کار باعث میشود مربای شما کاملاً غلیظ و براق شود.
مرحله سوم: پخت نهایی
پس از به جوش آمدن مواد، شعله را کاهش دهید تا هویجها به خوبی پخته و نرم شوند و شربت قوام لازم را پیدا کند. در این مرحله گردوی خرد شده، پودر گل سرخ، پودر هل و زعفران را به قابلمه اضافه کنید. برای آزمودن غلظت مربا، مقداری از آن را در یک نعلبکی سرد بریزید. اگر شربت به سختی حرکت کند، مربا به غلظت مطلوب خود رسیده است. وقتی مربا آماده شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و مربای داغ را پس از خنک شدن در شیشههای تمیز بریزید.
نکات کلیدی برای تهیه مربای هویج و گردو
با افزودن ۱ قاشق چایخوری آب لیموترش تازه میتوانید از شکرک زدن مربا جلوگیری کنید.
مدت زمان آمادهسازی این مربا حدود ۳ تا ۴ ساعت است.
در صورت تمایل میتوانید به جای پودر هل، از دانههای کامل هل استفاده کنید تا طعم قویتری داشته باشید.
|
مطالب پیشنهادی از سراسر وب |

